VESTI

Zapisnik sa redovne skupstine akcionara

Kliknite na dokument....

 

OBAVEŠTENJE

 
Kliknite na dokument...
 
 
 

ARHIVA VESTI

Javnobeležnički zapisnik sa redovne sednice skupštine akcionara

Kliknite na dokument za prikaz u punoj veličini

 

Redovna skupština

Poziv za redovnu skupštinu akcionarskog društva "Makovica" a.d. Mladenovac

Kliknite na dokument za prikaz u punoj veličini

 

Javnobeležnički zapisnik sa redovne sednice skupštine akcionara

Kliknite na dokument za prikaz u punoj veličini

 

Redovna skupština

Poziv za redovnu skupštinu akcionarskog društva "Makovica" a.d. Mladenovac

Kliknite na dokument za prikaz u punoj veličini

 

Humanost na delu

U sklopu tradicionalne humanitarne akcije, Makovica a.d., na apel specijalne bolnice i direktorke g-dje Djukić Vesne, pomogla je ovu zdravstvenu ustanovu sa klimom koja će im svakako dobro doći u ovom periodu visokih temperatura.

Kliknite na sliku za prikaz u punoj veličini

 

Javnobeležnički zapisnik sa redovne sednice skupštine akcionara

Kliknite na dokumente za prikaz u punoj veličini

 

Porodici Petrinjac obezbeđena kuća

Kliknite na sliku za prikaz u punoj veličini

 

Poseta Uniferm kompanije iz Nemačke poslovnim partnerima Makovici

Kliknite na slike za prikaz u punoj veličini

 

Makovica & Timzip

09.04.2015.

Kliknite na sliku za prikaz u punoj veličini

 

Uverenja

Ministarstvo unutrašnjih poslova RS i Ministarstvo za rad izdali su Uverenje o položenom stručnom ispitu iz oblasti zaštite od požara i Uverenje o položenom stručnom ispitu o praktičnoj osposobljenosti za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu Kristini Radović.

Kliknite na dokumente za prikaz u punoj veličini

 

Redovna skupština

Poziv za redovnu skupštinu akcionarskog društva "Makovica" a.d. Mladenovac

Kliknite na dokument za prikaz u punoj veličini

 

RADNA POSETA

U radnoj poseti Makovici A.D. i generalnom direktoru Slobodanu Sekuliću, došao je i gospodin Zaharije Trnavčević, lider pokreta „Bogata Srbija“.

Na dnevnom redu su bile teme iz poljoprivrede, unapređenje proizvodnje, povećanje izvoza, a ideja je da Srbija bude ZELENA BAŠTA EVROPE.

 

POGLEDAJTE GALERIJU --->

 

MLADENOVČANIMA NA DAR

U sklopu manifestacije “Mladenovčanima na dar“, pored besplatne hrane i pića, za mnogbrojne mladenovčane priređen je bogat kulturno-umetnički program u kome su učešće uzele grupe za sve ukuse, od narodne muzike, preko folklora do rock-a. Mnogobrojni posetioci do 1h iza ponoći uživali su i u vatrometu, a jedina zamreka je bila ta što se ova manifestacija nije održavala i ranijih godina. Do sledeće manifestacije „Mladenovčanima na dar“... SREĆNA NOVA 2012. GODINA!!!

POGLEDAJTE GALERIJU --->

BOŽIĆNA ČESNICA

Kao i prošle i ove godine Makovica A.D. je sa na čelu sa svojim rukovodstvom sponzorisala pravljenje česnice (60 kg) u kome je bio sakriven dukat za najsrećnijeg vernika. Posle jutarnje liturgije u miru i tišini kako dolikuje pravoslavnoj veri, izvučen je i zlatnik, a najmlađima su podeljeni paketići.
MIR BOŽIJI... HRISTOS SE RODI!!!

POGLEDAJTE GALERIJU --->

 

OTKUP KUKURUZA ZA ROBNE REZERVE

 

 

 

 

Novoizgrađeni teren sa veštačkom travom

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković u poseti opštini Mladenovac, otvorila je novoizgrađeni teren sa veštačkom travom (mini-pič teren).

 

 

Makovica A.D.

Makovica A.D. svojim potrošačima omogućava snadbevanje hlebom koji izlazi iz pekare tačno u podne, tako da stiže vruć na trpeze.

 

 

Od njive do trpeze

Politika Makovice A.D. zasniva se na konceptu „od njive do trpeze“. S’ tim u vezi povećava se površina obradivog zemljišta sa zasejanom pšenicom, uzimaju se u zakup davno zaparložene njive, ukrupnjuju se oranice i time povećava površina pod ovom kulturom.

 

 

Pomoć porodici Mitrović iz Velike Krsne sa sedmoro dece

Od oktobra 2009. godine AD Makovica, lider u pekarskoj industriji, na osnovu odluke generalnog direktora Slobodana Sekulica, pomaze finansijski porodicu Mitrovic iz Velike Krsne sa sedmoro dece, kojoj drzava ne daje deciji dodatak.

 

 

Svečana akademija povodom dana opštine

2. Avgusta 2011. godine odrzana je svecana akademija povodom dana opstine, kada se najuspesnijim pojedincima i kolektivima dodeljuje priznajnje za dostignuca u sportu, kulturi, obrazovanju, humanosti...

 

 

Ocenjivanje kvaliteta osnovnih vrsta hleba

Dana 27.10.2011. u prostorijama fabrike hleba i peciva “Makovica AD“, izvršeno je ocenjivanje kvaliteta osnovnih vrsta hleba, svih proizvođača na teritoriji Opštine Mladenovac (Organoleptička analiza).

Od ukupno dvanaest proizvođača koji su predstavljeni na pomenutom ocenjivanju, važno je istaći da je “Makovica“ hleb apsolutni pobednik u sve tri kategorije osnovne vrste hleba (beli hleb T-500, polubeli hleb T-850, crni hleb T-1100).

Ocenjivanje anonimnog karaktera (hlebovi su obeležavani znakovima, bez oznake proizvođača), su vršili dipl.ing. Tehnologije zaposleni u industriji hleba i peciva “Makovica AD“.
Sa ciljem održivosti i poboljšanja kvaliteta hleba nastavićemo trend ocene kvaliteta 3-4 puta godišnje. U narednim terminima bismo obuhvatili i ostale grupe proizvoda.

 

Beli hleb T-500 Polubeli hleb T-850 Crni hleb T-1100

 

GODIŠNJICA FIRME

11.10.2011. godine svečano je obeležena godišnjica naše firme.
To je bila prilika da se proglasi najbolji radnik  za poslednjih godinu dana (Rajko Čokić) i da se onima koji su ispunili uslove dodele nagrade.

 

 

 

MLAĐAN DINKIĆ U POSETI MAKOVICI

27.09.2011. godine u posetu pekarskoj industriji "Makovica" došao je predsednik Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.
U Razgovoru sa generalnim direktorom Slobodanom Sekulićem, upoznat je o poslovanju, problemima i planovima lidera u pekarskoj industriji ovog regiona.

 

 

 

Kurs protivpožarne zaštite

Kurs protivpožarne zaštite za radnike pekarske industrije Makovica održan je u krugu fabrike 17.08.2011. godine uz prisustvo i demonstraciju instruktora. Kurs je uspešno izveden uz praktičnu primenu.

 

 

Nova linije pekare

28.03.2011. godine otvorena je nova linija pekare (NOVA PEKARA II) na III spratu proizvodne zgrade, tako da sada zajedno sa NOVOM PEKAROM I na V spratu dnevno proizvede 30.000 vekni hleba.

Renovirana vaga

A.D. Makovica pored toga što za svoje potrebe meri i otkupljuje žitarice, pruža usluge uslužnog merenja i drugim licima tako da se na njoj mere i drugi proizvodi (gorivo, gvožđe, poljoprivredni proizvodi...). To je savremena digitalna vaga od 60 tona.

Humanitarna akcija

Na inicijativu generalnog direktora i suvlasnika Slobodana Sekulića pokrenuta je akcija da se kolegi Vladi Pavloviću (29) iz Velike Ivanče, koji je doskoro živeo u trošnoj kući od blata, bez vode, struje i osnovnih uslova za život, pomogne i izgradi nova kuća. Svih 280 radnika firme odmah je priskočilo u pomoć, brzo su skupili novac i prionuli na izgradnju kuće. Veći deo novčanih sredstava je obezbedila firma u kojoj Vlada radi. Kuća od 68 kvadrata nikla je za samo mesec dana. Kuća ima dve sobe u potkrovlju, a u prizemnom delu dnevnu i spavaću sobu, kuhinju i kupatilo. Zahvaljujući brojnim sponzorima, Vladi je na korišćenje predata u potpunosti opremljena kuća.